Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • facebook
  • instagram
  • tiktok
 

Na predaj novostavba 4 izbový rodinný dom, Trenčín

Interné ID: 28
Ulica: Lúčky
Mestská časť: Záblatie
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
285 000 €

Popis nehnuteľnosti

DASH reality vám ponúka na predaj nízkoenergetický 4 izbový poschodový rodinný dom, v novo vybudovanej lokalite v Trenčíne, časť Záblatie, v tesnej blízkosti mesta Trenčín.

Rodinný dom je združený do stavebného objektu - Dvojdom, ktorý sa skladá z dvoch identických rodinných domov. Rozdiel medzi nimi je iba v tom, že sú zrkadlovo otočené.

Domy sú prístupné z existujúcej, novo vybudovanej asfaltovej verejnej komunikácie s chodníkmi.

Každý dom tvorí samostatný dilatačný celok, domy sú od seba staticky nezávislé a na celej ploche sú oddelené požiarnymi deliacimi konštrukciami. Každý rodinný dom je posudzovaný podľa § 94 vyhl. MV SR č. 94/2004 ako samostatný rodinný dom (t. j. stavba na bývanie skupiny A s jednou bytovou jednotkou).

Dom je postavený na rovinatom pozemku, je napojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, kanalizácia.

 Celková rozloha pozemku je 250 m2, úžitková plocha 113 m2, zastavaná plocha 96 m2.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Prízemie:
zádverie, chodba, spálňa – s výstupom na terasu, kúpeľňa, WC, technická miestnosť, obývačka s jedálňou – výstup na trasu, kuchyňa, schodisko, šatník

Poschodie:

Detská izba – 2x – z jednej izby východ na vegetačnú strechu, kúpeľňa s WC

V CENE JE ZAHRNUTÉ:

● interiér – holodom - obvodové steny a priečky, dokončené všetky rozvody elektriky, vody, odpadu, plynu, podlahové kúrenie, omietky, biela maľovka, predpríprava na krb

● exteriér – kompletné dokončenie stavby - fasáda, zateplenie, strecha, plastové okná s trojsklom, spevnené plochy zo zámkovej dlažby, terénne úpravy, oplotenie pozemku.

Pred domom je vydlaždená plocha pre 3 parkovacie miesta.

Použité materiály:

Porotherm  300 mm + 150 mm zateplenie, plastové okná 7 komorové s trojsklom, Vykurovanie domu je teplovodné, podlahové, v kúpeľni bude rebríkový radiátor.

Ohrev vody a vykurovanie bude zabezpečovať tepelné čerpadlo Vaillant uni tower plus. Vnútorná jednotka obsahuje 185 l zásobníkový ohrievač vody. Energetický certifikát A1.

Predpokladaný dátum dokončenia je koniec roka 2024.
V okolí úplná občianska vybavenosť.

V cene je aj kompletný servis - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad právnikom, zaplatíme poplatok na katastri (66 Eur), vybavenie financovania s najlepšími finančnými podmienkami na trhu, spolupracujeme so všetkými bankami. Viac info v RK! Kontakt na makléra: 0948 014 108.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
250 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
113 m2
Zastavaná plocha:
96 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2024
Celková plocha:
250 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Dáša Chupáčová RSc.

Dáša Chupáčová RSc.

Konateľ l Realitný maklér
Hypotekárny špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V oblasti realitného biznisu pôsobím už 12 rokov, čo mi prinieslo cenné skúsenosti. Práca s nehnuteľnosťami a ľuďmi je pre mňa viac než len zamestnaním – je to môj životný štýl.

Každý deň sa nadšene venujem svojej práci s cieľom pomáhať ľuďom nájsť svoj vysnívaný domov.

Moja snaha je zabezpečiť, aby každý klient, s ktorým spolupracujem, zažil kvalitný a bezproblémový proces pri kúpe, hľadaní alebo prenájme nehnuteľnosti. S každou nehnuteľnosťou, ktorou sa zaoberám, pracujem s maximálnou starostlivosťou a vnímam ju tak, akoby to bola moja vlastná.

Okrem toho, pracujem aj ako hypotekárna maklérka s odbornými skúškami Národnej banky Slovenska. Týmto spôsobom moji klienti majú možnosť získať kompletné riešenie pri kúpe nehnuteľnosti, pričom financovanie je tiež pod mojou kontrolou. Spolupracujem so všetkými bankami, aby som im poskytla široký výber možností.

Mojím hlavným cieľom je budovať dlhodobé vzťahy s klientmi a ich potreby sú pre mňa vždy na prvom mieste. Najväčšou odmenou sú pre mňa spokojní klienti, ktorí sa na mňa s dôverou opakovane obracajú.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti