Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • facebook
  • instagram
  • tiktok
 

Na predaj zariadený 1 izbový byt, 60 m2, Trenčín, Karpatská

Interné ID: 26
Ulica: Karpatská
Mestská časť: Centrum
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
188 000 €

Popis nehnuteľnosti

DASH reality vám vo výhradnom zastúpení majiteľa bytu ponúka na predaj novostavbu pekného 1 izbového bytu s veľkou terasou a lodžiou, v úplnom centre krajského mesta Trenčín, na ulici Karpatská, rezidencia GreenBay. Bytový komplex GreenBay sa nachádza v kľudnom a príjemnom prostredí plnom zelene v bezprostrednej blízkosti hrádze, na ktorej je cyklochodník, tenisové kurty, golfové ihrisko, športový klub HOSS Sport Center a oddychová zóna pri Váhu s možnosťou športového vyžitia.

Celková rozloha bytu je 60,25 m2 – z toho je 10,92 m2 terasa, 4,55 m2 lodžia a 1,56 m2 pivnica. Byt sa nachádza na 3. poschodí z troch, v zateplenom tehlovom bytovom dome. Výťah je od najnižšieho podlažia, takže je zabezpečený bezbariérový vstup. V celom byte je podlahové vykurovanie, vonkajšie hliníkové automatické rolety na diaľkové ovládanie a klimatizácia. Z priestrannej terasy a lodžie je krásny výhľad na rieku Váh a taktiež na mesto s Brezinou.

Dispozícia bytu: predsieň, šatník s policovým systémom, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC s umývadlom, kuchyňa je otvorená s obývacím a spacím priestorom. Pri kuchyni je východ na lodžiu s výhľadom na hladinu Váhu, z obývačky je východ na zastrešenú terasu s posedením. Na terase sú elektrické zásuvky a príprava na vírivku. Byt sa predáva kompletne zariadený - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi: indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, digestor. V obývacej časti sedačka, nábytok a televízia, veľká posteľ. V kúpeľní automatická práčka. K bytu je možnosť prikúpiť 2 parkovacie miesta:

1. Kryté parkovacie miesto, ktoré sa nachádza v uzamykateľnom spoločnom   parkovacom dome umiestnenom na prízemí bytového domu - cena 19 000 Eur

2. Vonkajšie parkovacie miesto pred bytovým domom – cena 12.000 Eur

Pred vchodom do bytového domu sa nachádza verejná nabíjacia stanica pre elektrické vozidlá a parkovisko pre návštevy. K bytu patrí pivnica o veľkosti 1,56 m2. V byte je zavedené optické pripojenie na internet a TV.

Byt je vhodný aj ako investícia, krátkodobý, alebo dlhodobý prenájom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Svojou polohou umožňuje ideálny prístup autom na diaľnicu cca 2 min., aj do centra mesta cca 3 min. V cene je kompletný právny servis - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad právnikom, vybavenie financovania s najlepšími finančnými podmienkami na trhu, spolupracujeme so všetkými bankami. Kontakt na makléra: 0948 014 108.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Úžitková plocha:
60 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
60 m2
Plocha loggie:
4.55 m2
Počet logií:
1
Terasa plocha:
10.92 m2
Počet terás:
1
Pivnica plocha:
1.56 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Dáša Chupáčová RSc.

Dáša Chupáčová RSc.

Konateľ l Realitný maklér
Hypotekárny špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V oblasti realitného biznisu pôsobím už 12 rokov, čo mi prinieslo cenné skúsenosti. Práca s nehnuteľnosťami a ľuďmi je pre mňa viac než len zamestnaním – je to môj životný štýl.

Každý deň sa nadšene venujem svojej práci s cieľom pomáhať ľuďom nájsť svoj vysnívaný domov.

Moja snaha je zabezpečiť, aby každý klient, s ktorým spolupracujem, zažil kvalitný a bezproblémový proces pri kúpe, hľadaní alebo prenájme nehnuteľnosti. S každou nehnuteľnosťou, ktorou sa zaoberám, pracujem s maximálnou starostlivosťou a vnímam ju tak, akoby to bola moja vlastná.

Okrem toho, pracujem aj ako hypotekárna maklérka s odbornými skúškami Národnej banky Slovenska. Týmto spôsobom moji klienti majú možnosť získať kompletné riešenie pri kúpe nehnuteľnosti, pričom financovanie je tiež pod mojou kontrolou. Spolupracujem so všetkými bankami, aby som im poskytla široký výber možností.

Mojím hlavným cieľom je budovať dlhodobé vzťahy s klientmi a ich potreby sú pre mňa vždy na prvom mieste. Najväčšou odmenou sú pre mňa spokojní klienti, ktorí sa na mňa s dôverou opakovane obracajú.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti