Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • facebook
  • instagram
  • tiktok
 

Na predaj 3 izbový byt s balkónom v centre Trenčína, 74 m2, Horný Šianec

Interné ID: 45
Ulica: Horný Šianec
Mestská časť: Centrum
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
139 000 €

Popis nehnuteľnosti

DASH reality vám vo výhradnom zastúpení majiteľa bytu ponúka na predaj veľký 3 izbový byt s balkónom, v úplnom centre Trenčína, na ulici Horný Šianec.

Celková rozloha bytu je 74 m2. Nachádza sa na 2. poschodí zo 7 s výťahom.

Byt je po rekonštrukcii v roku 2010 - murované jadro, v roku 2013 sa vymenili okná za plastové, plávajúce podlahy v izbách, drevená podlaha v obývačke, merače na radiátoroch.

Dispozícia bytu: predsieň, šatník, veľká kúpeľňa s vaňou a bidetom, samostatné WC, veľká kuchyňa, obývačka, 2 izby- jedna s východom na balkón.

Byt je možné vymeniť za 2 izbový!

Bytový dom je zateplený, s novým výťahom, sú vymenené stupačky. K bytu patrí pivnica. V okolí je úplná občianska vybavenosť centra mesta.

V cene je kompletný servis - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhu na vklad právnikom, vybavenie financovania s najlepšími finančnými podmienkami na trhu, spolupracujeme so všetkými bankami. Kontakt na makléra: 0948 014 108.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
74 m2
Zastavaná plocha:
74 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
74 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Dáša Chupáčová RSc.

Dáša Chupáčová RSc.

Konateľ l Realitný maklér
Hypotekárny špecialista

  • Slovensky
  • Česky
  • English

V oblasti realitného biznisu pôsobím už 12 rokov, čo mi prinieslo cenné skúsenosti. Práca s nehnuteľnosťami a ľuďmi je pre mňa viac než len zamestnaním – je to môj životný štýl.

Každý deň sa nadšene venujem svojej práci s cieľom pomáhať ľuďom nájsť svoj vysnívaný domov.

Moja snaha je zabezpečiť, aby každý klient, s ktorým spolupracujem, zažil kvalitný a bezproblémový proces pri kúpe, hľadaní alebo prenájme nehnuteľnosti. S každou nehnuteľnosťou, ktorou sa zaoberám, pracujem s maximálnou starostlivosťou a vnímam ju tak, akoby to bola moja vlastná.

Okrem toho, pracujem aj ako hypotekárna maklérka s odbornými skúškami Národnej banky Slovenska. Týmto spôsobom moji klienti majú možnosť získať kompletné riešenie pri kúpe nehnuteľnosti, pričom financovanie je tiež pod mojou kontrolou. Spolupracujem so všetkými bankami, aby som im poskytla široký výber možností.

Mojím hlavným cieľom je budovať dlhodobé vzťahy s klientmi a ich potreby sú pre mňa vždy na prvom mieste. Najväčšou odmenou sú pre mňa spokojní klienti, ktorí sa na mňa s dôverou opakovane obracajú.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti